Неделя, 26 Август 2018 15:26

Сайтове за хотели и къщи за гости - общо представяне

Написана от
Оценете
(0 гласа)

Услуги, предоставяни от Трейд БГ ООД и софтуерното студио на Смарт Консултинг Солюшънс ООД с насоченост към хотели и къщи за гости.

С най-голямо удоволствие, ще Ви предоставим услуги по изграждане на Вашия сайт за Вашия хотел или къща за гости. Можете да пожелаете най-базовите функционалности в базовия пакет като описание на хотела, стаите, местоположението, форма за контакти, карта с местоположението, пправила и политика на хотела и другги.

Тази най-основна информация може да бъде преведена на различни езици, за да се гарантира достъпност до иинформацията от хора с различни националности.

Освен това, така събраната информация във Вашия сайт може да бъде систематизирана и предоставена на световните търсачки като съдържание и ключови думи, за да може вашият хотел да се показва при определени търсения.

Ако желаете да управлявате Вашите резервации, онлайн - Вашият сайт е перфектното място. Там ще намирате пълна информация за вече направените резервации, ще можете да създавате нови резервации, както и да комуникирате с Вашите клиенти през системата за резвервации. Вашите клиенти в реално време ще виждат кое е заето и кое не е, както и в реално време ще могат да създават своята резервация по заложените тарифи за период, вид клиент, дължина на престоя и огромен брой други критерии оказващи влияние на цената на резервацията.

При необходимост от сериозен сайт, който трябва да работи с различни тарифи и различни контигенти клиенти, не се безспокойте - Вашият сайт може скоростно да еволюира и да се превърне в сайт последно поколение за резервации със всички възможни опции и тарифи. 

И това не е всичко! Професионалният компонент за Вашия сайт гарантира възможност за комуникация в реално време със всички световни туристиччески агенции. Попълнената информация за Вашия хотел може да бъде видима без допълнителни усилия както в booking.com, така в още поне 100 сайта с насоченост към хотелските резервации и туристическото агентство.

Но черешката на тортата е че направената резервация в booking.com мигновено се отразява във Вашия сайт, но и заета стая от Вашия сайт намалява предлаганата наличност в booking.com и останалите агентски сайтове!

Гарантираме, че с минимални усилия ще можете да управлявате Всички Ваши резервации, а защо не и целия хотелски бизнес? С удоволствие ще изслушаме Вашите потребности и ще Ви направим предложение. 

Реализирани проекти:

Проект на сайт за Тринити Кемп Царево

Сайт на Coral Luxury Villas

 

Прочетена 4878 пъти Последно променена в Неделя, 26 Август 2018 15:26

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

FaLang translation system by Faboba